Victor Pumps

Specijalist za samousisavajuće centrifugalne pumpe

Victor Pumps vodeći je proizvođač dviju vrsta crpki. Samousisavajućih centrifugalnih pumpi s otvorenim rotorom za industrijske otpadne vode zvanim S-Pump i Rotacijskih unutarnjih zupčastih pumpi za viskozne proizvode pod nazivom R-Pump.

Samousisna centrifugalna pumpa

Samousisavajuće centrifugalne pumpe koriste se za korozivne i / ili abrazivne i viskozne tekućine, kompatibilne s lijevanim željezom, broncom, aluminijom ili nehrđajućim čelikom, koji mogu sadržavati zrak. Pumpa se može nalaziti iznad, sa strane ili ispod tekućine. Neke se pumpe mogu samostalno napuniti do granice od 8 m.
Dostupno s raznim pogonima kao što su jednofazni, trofazni motori protiv eksplozije i benzinski ili dizelski motor. Proizvodi se u različitim verzijama, ovisno o primjeni. Na primjer, blisko spojeno, Bi-Block, Classic kao i s ATEX certifikatom.

Unutarnja zupčasta pumpa

Unutarnje zupčaste pumpe koriste se za tekućine bilo koje viskoznosti i temperature, koje mogu biti korozivne, abrazivne i opasne za okoliš.
Nepulsirajući konstantan protok, dakle nema vibracija na armaturama, ventilima ili spojnicama. Cjelovite izvedbe dostupne su u oba smjera rotacije.
Može se zatražiti i s plaštom za grijanje, s otvorima na 90 ° ili 180 °. Teška konstrukcija optimizirana za rijetko održavanje.
Proizvodi se u različitim verzijama, ovisno o određenoj primjeni. Koristi se za prijenos, doziranje, preradu, utovar i istovar u kemijskoj industriji, građevinarstvu, prehrambenoj i naftnoj industriji, te u rafinerijama i skladištima. Također s ATEX certifikatom.

%d blogeri kao ovaj: