Rohr-Idreco

Specijalist za plovne bagere i bager pumpe

ROHR-IDRECO dizajnira i proizvodi visokokvalitetne plovne bagere za duboko kopanje i opremu za rudarsku i bagerističku industriju, te za desiltaciju brana.
Inovativni i održivi bageri u kombinaciji s preko 60 godina iskustva s najnaprednijim sustavima upravljanja i automatizacije. Sva su plovila izrađena tako da traju prema najvišim specifikacijama, a dobava rezervnih dijelova za vrijeme čitavog životnog ciklusa proizvoda i servisne usluge čini sastavni dio ponude.


Usisni bageri

Usisni bager za pijesak i šljunak često je idealno rješenje za iskapanje relativno rastresitog i slobodnog materijala. ROHR-IDRECO usisni plutajući bageri s hidro rezačem (Jet pumpom) pogonjeni su električnim pogonom (dizel / dizel-električni pogoni nisu obavezni), a napredni softver za automatizaciju i nadzor, razvijen od strane poduzeća Rohr-Idreco, osigurava najveću učinkovitost i najmanju moguću potrošnju energije, smanjeno trošenje pumpi, nisku razinu buke.

Bager grabiličar

ROHR-IDRECO plutajući bageri grabiličari dizajnirani su za vađenje šljunka i pijeska od 10 do 60 ili čak 90 metara ispod razine vode. Svi bageri izrađeni su prema zahtjevima svakog ležišta i potrebama svakog kupca. Kupci mogu birati između različitih komponenata za obradu na brodu, kao što su dvoetažni ili jednostruki strojevi za prosijavanje, drobilice, oporaba sitnog pijeska, transportne trake ili hidraulički transport do obale. Dvije vrste grana za hidrauličke motore proizvedene u vlastitoj kući upotpunjuju paket i čine bager grabiličar učinkovitim alatom za svaku namjenu.

Bager vjedričar

Ova vrsta bagera također je dizajnirana za vađenje pijeska i šljunka iz mokrih rudarskih jama, a dolazi u kopnenom i plutajućem tipu. Dubina iskopavanja bagera vjedričara varira od 0 do 12 (ili 14) metara za kopnene modele i od 6 do 24 metra za plutajuće modele. Slično plutajućim bagerima, bageri vjedričari opremljeni su brodskim postrojenjem za preradu koje se sastoji od dvostrukog ili jednostrukog stroja za prosijavanje, drobilice, usisavača sitnog pijeska, transportne trake ili hidrauličkim transportom do obale.

Pumpe i boosteri

Ako je softver mozak bagera, pumpa je njegovo srce. ROHR-IDRECO već dugi niz godina ima vlastitu kompletnu iPump® liniju pumpi, razvijenu za rad visokih performansi i učinkovitost. IPumps pumpe su otporne na potrošnju tijekom dužeg životnog vijeka, imaju optimalne karakteristike usisavanja, energetski su učinkovite i mogu se prilagoditi širokom rasponu zadataka. Pumpe se također mogu pojedinačno ugraditi u kopnene ili plutajuće sustave za povišenje tlaka.

%d blogeri kao ovaj: