Dellmeco

Specijalist za zračno membranske pumpe

DELLMECO proizvodi zrakom pogonjene i elektromehaničke pumpe s dvostrukom membranom (serije AODD i DME) s širokim rasponom dodatne opreme za industrijsku upotrebu. Vodeća tehnološka i inženjerska stručnost u kombinaciji s opsežnim znanjem osiguravaju stalnu visoku kvalitetu asortimana kako bi udovoljili očekivanjima kupaca. DELLMECO zračno pogonjene pumpe s dvostrukom membranom (AODD) pogodne su za širok spektar primjena. Imaju visoku otpornost protiv abrazije i podnose agresivne kemikalije, uključujući kiseline, ulja, otapala, boje, mulj, pa čak i medije koji sadrže čvrste čestice kao što je otpadna voda. Te se pumpe mogu koristiti i za prijenos praha. Sve su pumpe samousisavajuće, a kapaciteti i tlak mogu se lako kontrolirati.


AODD pumpe s dvostrukom membranom sa zračnim pogonom

Kućište u kontaktu s tekućinom izrađeno je iz sljdećih materijala: PE (polietilen), PE (antistatički ili elektrovodljivi), PTFE (politetrafluoretilen), PTFE (antistatički ili elektrovodljivi), AISI 316, aluminij, sivi lijev.
DELLMECO ‘Higijenska serija’ su zračno-membranske pumpe posebno dizajnirane da udovolje zahtjevima prehrambene, farmaceutske i kozmetičke industrije. Materijal ovih pumpi je nehrđajući čelik AISI 316L


DME pumpe s dvostrukom membranom s elektromehaničkim pogonom

Kućište u kontaktu s tekućinom izrađeno je iz sljdećih materijala: PE (polietilen), PE (antistatički ili elektrovodljivi), PTFE (politetrafluoretilen), PTFE (antistatički ili elektrovodljivi), AISI 316, aluminij, sivi lijev, AISI 316L za higijensko sanitarnu primjenu.

%d blogeri kao ovaj: