Apex pumps

Specijalist za metalne centrifugalne pumpe s mehaničkom brtvenicom

Centrifugalne pumpe za najsloženije aplikacije, dizajnirane i proizvedene u Velikoj Britaniji

Apex Pumps ima jedan od najširih programa centrifugalnih pumpi u Velikoj Britaniji već više od 30 godina. Apex je razvio nove proizvode i serije pumpi, te inovativna rješenja.
Model pumpi ISF u skladu s ISO 2858 sa stabilnim karakteristikama tlaka i protoka, robusnim i pouzdanim rasporedom ležajeva, čini popularnim izborom za neke od najzahtjevnijih primjena. Dostupne su i pumpe prema API 610 standardu, u potpunosti proizvedene u Velikoj Britaniji u skladu s najnovijim 11. izdanjem standarda.

 • TD Pumps – potisna prirubnica od 32 mm do 250 mm. Dizajn stražnjeg izvlačenja za lako održavanje i u skladu je s DIN 24255 standardom. Sposobne za pumpanje velikog broja tekućina i kompatibilne s Vortex radnim kolom.
 • TC Pumps – horizontalna usisna pumpa u blok izvedbi u skladu s DIN 24255 standardom. Širok raspon veličina pumpi. Sposobne za pumpanje velikog broja tekućina i kompatibilne s Vortex radnim kolom.
 • ISF Pumps – “end suction” pumpa u skladu s ISO 2858 i ISO 5199. Idealno rješenje za zahtjevne primjene kao što su rafinerije, kemijski procesi i mnoge industrijske primjene. Dizajn visoke učinkovitosti s niskim NPSHr vrijednostima.
 • API Pumps – asortiman pumpi za teške uvjete rada, u skladu s API 610 11. izdanje. Dizajniran za najteže zadatke pri rukovanju ugljikovodicima i kemikalijama pri visokim temperaturama i pritiscima. Pumpe su modularne konstrukcije i dostupne u širokom rasponu materijala, uključujući čelik, nehrđajući čelik, dupleks nehrđajući čelik i titan.
 • TVL Pumps – vertikalne magnetne pumpe za ugradnju u spremnik, jamu ili korito. Pumpe mogu biti dizajnirane za ugradnju na bilo koji gornji dio spremnika koji čini dio poklopca. Vratilo je potpomognuto potisnim ležajem na vrhu i sintetičkim ležajem uz radno kolo sa dodatnim međuležajevima vratila po potrebi.
 • ESL Pumps – potisna prirubnica od 200 mm (8 ″) do 450 mm (18 ″), protoci do 3000 m3/h, visine dobave do 180 m. Dostupan je učinkovit dizajn s različitim sustavima brtvljenja vratila. Pogodno za primjene u kojima nije potrebna HS pumpa s podijeljenim kućištem. Manje veličine dostupne su i u blok izvedbi.
 • ISFC Pumps – “end suction” pumpa u skladu s ISO 2858 i ISO 5199. Idealna kada je prostor ograničen, ali je potrebna pouzdanost za zahtjevne primjene poput rafinerije, kemijske industrije i slično. Dizajn visoke učinkovitosti s niskim NPSHr vrijednostima.
 • HP/HV Pumps – Horizontalne i vertikalne višestupnjevite centrifugalne pumpe za visoke tlakove, pogodne za industrijsku primjenu čak i s vrlo agresivnim tekućinama. Maksimalni protoci preko 1200 m3/h, visina dobave do 900 m.
 • EMF Pumps – su dizajnirane za učinkovito rukovanje velikim količinama vode, sa nižim i srednjim visinama dobave.
 • HS Pumps – jednostupnjevite pumpe s aksijalno podijeljenim kućištem s radnim kolom s dvostrukim ulazom, potisne prirubnice od 150 mm do 400 mm. Dizajnirane i razvijene posebno za različite primjene i potrebe neprekidnog rada u industriji. Dostupne i u visokotlačnim i kompaktnim varijantama.
 • Vortex Pumps – rasponi TD i TC pumpi s vrtložnim Vortex radnim kolom za primjenu u rukovanju krutim tvarima. Širok raspon veličina pumpi u skladu sa standardom DIN 24255. Prikladne za transport raznih tekućina s čvrstim tvarima u suspenziji do 30 mm. Dostupne s promjerom radnog kola do 250 mm.
 • Coating Pumps – Apex ima bogato iskustvo u premazivanju pumpi i može ponuditi prilagođenu uslugu premazivanja prema Vašim zahtjevima.
%d blogeri kao ovaj: